Monday, 6 June 2011

|| Pulau Perhentian Vacation Shoot ||

Hai! 

Hari ni adalah hari update blog sedunia, so jgn hairan kalau saya update 3-4 post shari.hehe
This time saya nak kongsi gambar2 yang saya shoot semasa ke Pulau Perhentian untuk bercuti bersama best buddy. There are 5 of us. Memang banyak sungguh dugaan untuk kitorang sampai ke sana, and xsangka yang akhirnya selamat jugak pergi dan balik. Kitorang pergi on da day where tsunami hits jepun. Memang lepas ktorg landed on the island and check in chalet, kat tv asyik update berita pasal tsunami je. Event our parents pon dah kalut2 suruh balik and so on. Tapi kitorg insist to stay sebab dah bayar untuk full pakej kan. So bertahan jela. N syukur semua selamat..even x sesempurna mana, tapi at least merasa la jugak snorkeling sume. hee. 

So enjoy la da pic ye..xbnyk sgt pon gambar sbb bila naik bot je da tingtong pening sebab gelombang kuat, so kmera duduk dlm plastik jela.hee.







No comments: