Monday, 13 June 2011

|| Shahwal n Shima || 11.06.11

Salam.
Weekend lepas, ats jemputan dr sifu saya iaitu AbgShahrul dr Nawalphoto utk tag along beliau di Simpang Pulai, maka tanpa melepaskn peluang yang hadir depan mata untuk berguru dengan beliau, maka saya telah pergi ke Simpang Pulai pada pagi tanggal 11 Jun 2011. Hilang sudah rasa debar tatkala nak ikut otai photoshoot wedding sebab dah pernah ikut beliau sebelum ni. Maka rasa tak sabar pula yang menjelma. Xsabar nak tgk reaksi pengantin, sanak saudara pengantin dan sebagainya. Bila da start shoot di hotel Simpang Pulai, baru la terjawab kenapa rasa macam eksaited pada pagi tersebut, rupa2nya pengantin yang nak di shoot tuh punya la sempoi n sporting. Bukan saja pengantin perempuan dan lelaki, bahkan mak andamnya pon ikut sama sporting sbb mak andam tu adalah kwn baik pengantin perempuan yang diimport khas dari penang. Mmg terbaek! hee. Mekap pon cantek n sejuk mata memandang.

so xnak bebel2 panjang lagi, jom layannzzz.










kasut biru, baju biru pink. (;

No comments: